+359 882 653 036; +359 700 20 680 office@zopplus.com

Сравнете с работния си календар и планувайте подходящи дати за обучение
Зарежда Събития

« Всички Събития

Присъствено обучение: НОВИ МОМЕНТИ В ЗОП 2023 (Нормативни промени * Работа с ЦАИС ЕОП * Възлагане и участие в е-поръчки * Съдебна практика)

11 октомври @ 12:00 13 октомври @ 13:30

800лв. без ДДС

Хотел „Старосел“ ★★★★

Старосел


Уважаеми колеги, скъпи приятели,

С намерението да сме максимално полезни за всички колеги, с които заедно сме изправени пред новите предизвикателства в работата по ЗОП, които очакваме да ни донесе 2023 г. (значими промени в законодателството, нови правила за индексиране на договори, съобразяване с нови механизми за европейско финансиране, важна за страната ни практика на СЕС и др.), продължаваме обучителната си програма с организирането на ТРИДНЕВНО ИЗНЕСЕНО ОБУЧЕНИЕ, което ще се проведе в периода 11-13 OKTOМВРИ 2023 г. в стилната и уютна атмосфера на Хотелски комплекс Старосел ★★★★, разположен в един от най-магнетичните райони на България, където древност и съвремие се срещат в уникална хармония – Старосел.

На предстоящия национален форум възнамеряваме отново да съберем представители на експертната общност от цялата страна, за да обсъдим и обменим опит за най-ефективните начини за работа в платформата „ЦАИС ЕОП”, новите моменти в практиката по ЗОП, както и актуалната съдебна практика.

Освен на ПРАКТИЧЕСКОТО ПРИЛОЖЕНИЕ НА КЛЮЧОВИ РАЗПОРЕДБИ на ЗОП и ППЗОП, сред главните фокуси на планираното обучение ще бъдат и АКТУАЛНИТЕ ПРОМЕНИ В ЗОП. Специално внимание ще се обърне и на практиката на КЗК, ВАС и СЕС с акцент върху електронните поръчки, финансовите корекции, искане на обосновки и много други.

Посредством нашата сертифицирана ЗОП ПЛЮС МЕТОДИКА® за достъпно и практически ориентирано обучение знанията и уменията за електронните поръчки стават достижима цел за всеки ангажиран с материята на управлението и контрола на обществените поръчки.

На обучението заедно ще работим за усъвършенстване на Вашата професионална компетентност.

Очакваме ви!

ЛЕКТОРИ – ЕКСПЕРТИ по ЗОП, ЗАНН и ЕЛЕКТРОННИ ПОРЪЧКИ в ЦАИС ЕОП с НАД 100 ПОРЪЧКИ В ТЕСТОВАТА ВЕРСИЯ НА ПЛАТФОРМАТА

  • Ивайло Стоянов (онлайн лектор*), юрисконсулт в Списание „ЗОП ПЛЮС“ с дългогодишен опит като експерт, лектор, процесуален представител и с над 100 публикации в областта на обществените поръчки. Автор (в колектив) на Сборник „Практика на съда на Европейския съюз в областта на обществените поръчки и финансовите корекции”, 2015 година.
  • Любка Петрова, съдия във Върховен административен съд.
  • Йордан Халаджов, председател на УС на Националното сдружение на експертите по обществени поръчки, експерт по обществени поръчки с практически опит на централно и местно ниво.
  • Д-р Полина Цокова, юрисконсулт в Списание „ЗОП ПЛЮС“, експерт по ЗОП с дългогодишен опит във възлагането на обществени поръчки в централната администрация. Лектор с над 100 публикации в областта на обществените поръчки.
  • Антони Нешев (модератор), юрисконсулт в Списание „ЗОП ПЛЮС“, експерт по ЗОП с дългогодишен опит във възлагането на обществени поръчки в централната администрация.

    * Всеки участник по време на семинара ще може да проведе персонална онлайн консултация (по Zoom) с лектора Ивайло Стоянов!

ЗА УЧАСТИЕ В ОБУЧЕНИЕТО


СТОЙНОСТТА НА ПЪЛЕН ТРЕНИНГ ПАКЕТ за участие е в размер на 800 лв. без ДДС за един участник. В цената е включена такса за участие, две нощувки в двойна стая, пълен пансион, кафе-паузи, лекционни материали. Доплащането за 2 нощувки в самостоятелна стая е в размер на 100 лв. без ДДС на вечер.

ОТСТЪПКАТА за АБОНАТИ на Списание ЗОП ПЛЮС е в размер на 100 лв. за организация.

Всеки участник ще получи удостоверение (сертификат*) за поддържащо обучение по чл. 140, ал. 1, т. 8 от ППЗОП!

За да потвърдите участието си, моля изпратете заявка свободен текст на zopplus@gmail.com, съдържаща информация за броя на служителите, име и длъжност, както и данни, необходими за фактура или използвайте електронната ни форма за записване по-долу (бутон „Заявка за участие“).

* Сертификатът се издава, съгласно утвърдената ни система за управление на качество на обученията ISO 9001 ÖHMI EuroCert GmbH, Магдебург, Германия.


ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ


tel: 0882 653 036, e-mail: zopplus@gmail.com, web: www.zopplus.com


ПРОГРАМА


ДЕН ПЪРВИ – 11 ОКТОМВРИ /СРЯДА/

12.00 Пристигане и регистрация на участниците

13.00 – 14.00 Обяд

14.15 – 15.30 Откриване на обучението 

Актуални моменти в нормативната уредба и съдебната практика – ПРОМЕНИТЕ В ЗОП 2023 г. (част първа)

15.30 – 16.00 Кафе пауза

16.00 – 18.00 Актуални моменти в нормативната уредба и съдебната практика – ПРОМЕНИТЕ В ЗОП 2023 г. (част втора) 

Лектори: Ивайло Стоянов (online) и Антони Нешев

19.30 Работна вечеря с програма в ресторанта на хотела

ДЕН ВТОРИ – 12 ОКТОМВРИ /ЧЕТВЪРТЪК/

08.00 – 09.30 Закуска

09.30 – 11.00 Ключови моменти в управление на цикъла на обществените поръчки. Контрол и оценка на изпълнението на обществените поръчки. Изменение и индексация на договорите за обществени поръчки.

11.00 – 11.30 Кафе пауза

11.30 – 13.00 Практика на КЗК и ВАС по важни аспекти на възлагателния процес, участието в обществени поръчки. Практика на Съда на Европейския съюз – принцип на пропорционалност, процедури на договаряне, обосновки, отражение във възлагателния процес. Важни изводи. Умни обществени поръчки и често допускани грешки. Обсъждане, дискусия и въпроси. 

Лектори: Ивайло Стоянов (online) и Антони Нешев

13.00 – 14.00 Работен обяд в ресторанта на хотела

14.00 – 16.00 Ролева игра с казуси по обществени поръчки. Участниците ще решават серия от практически казуси, които ще бъдат дискутирани в малки групи, съвместно с консултант-лекторите. Резултатите от казусите и ще бъдат представяни от съответните екипи и дискутирани в залата. Също така участниците самостоятелно ще попълнят тест за проверка на знанията, резултатите от който също ще бъдат съвместно обсъдени с консултант-лекторите. Участниците ще получат персонална обратна връзка и насоки за усъвършенстване на знанията и уменията си в областта на обществените поръчки.

Ролева игра с казуси по обществени поръчки. Специализиран модул предназначен за организации – управляващи и одитиращи органи по конкретни оперативни програми1.

Консултант – лектори: Ивайло Стоянов (online), Йордан Халаджов, д-р Полина Цокова и Антони Нешев

16.00 – 17.00 Консултации по електронно възлагане на обществени поръчки в Платформата ЦАИС ЕОП2 

Консултант-лектор: Йордан Халаджов

20.00 Работна вечеря с програма

ДЕН ТРЕТИ – 13 ОКТОМВРИ /ПЕТЪК/

08.00 – 09.30 Закуска

09.30 – 11.00 Новите моменти в ЗАНН. Административнонаказателна отговорност по ЗОП и ППЗОП. Състави и нарушения. Дефиниция на понятието „маловажен случай“.

11.00 – 11.30 Кафе пауза

11.30 – 13.00 Относима съдебна практика по ключовите етапи на възлагателния процес. 

Лектор: Съдия Любка Петрова, ВАС

1 Съгласно конкретно предложение към съответния клиент.
2 Участниците в събитието могат да изпратят предварително или да зададат на място въпросите и казусите си относно работа с електронната платформа ЦАИС ЕОП. Екипът ни има готовност при необходимост да направи и визуализация за работа с Платформата в реалната или тестовата версия.

* Организаторите си запазват правото да извършват промени в програмата и определените лектори.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ОБУЧЕНИЯ ЗОП ПЛЮС®
СЕРТИФИЦИРАНИ СЪГЛАСНО СУК ISO 9001:2015

Хотел Старосел

Старосел, България + Google Map

Изберете обучение, подходящо за ВАС

Тук може да разгледате нашите обучения разположени в календара по месеци и да прецените, кое е най-удобно и подходящо за вашите нужди и време. Може да запазите събиието в личните си календари: Google calendar или  ICAl


Отзиви на учасници

С.Д.

Уважаеми дами и господа!

Искам да изразя своята благодарност за професионализма, вложен в семинара. За първи път се включвам в събитията организирани от Вас и останах дълбоко очарована.
С удоволствие ще се включвам и в бъдеще.
Благодаря Ви!
С уважение,
София Диамандиева

София Диамандиева

Ю.Т.

“Дойдох с високи очаквания и въпроси, на които не успявах да намеря отговор въпреки големия си опит по ЗОП. Радвам се, че организацията и лекторите бяха на очаквано високо ниво, както е било и на предишни обучения на Списание “ЗОП ПЛЮС” на които съм участвала. Обмяната на опит и добри практики с компетентни колеги винаги помага!”

Ю.Т.

Д.Д.

“Всичко по провеждане на семинара протече гладко, пролича си, че организаторите имат опит в тази област. Лекторите бяха компетентни и отговориха и на най-сложните въпроси, поставени от участниците. Макар че от скоро работя обществени поръчки, след това обучение се чувствам по-подготвена, завързах и много полезни контакти с по-опитни колеги, до които ще се допитвам и занапред.”

Д.Д.

Т.Ц.

“От години участваме в поръчки по ЗОП и с колегите натрупахме доста опит, който ни помагаше да се измъкваме и от най-сложни ситуации. Преминаването към електронни поръчки обаче наложи да свикваме с много нови методи на работа и имахме нужда от насоки от колеги с повече опит в ЦАИС. Удовлетворени сме, че избрахме обучението на Списание “ЗОП ПЛЮС”, определено ще разчитаме на тяхната помощ и в бъдеще”.

Т.Ц.

И.С.

“От работата ни бяха ангажирали Списание “ЗОП ПЛЮС” за провеждане на обучение на място при нас и всички колеги останаха много доволни, че могат за получат помощ без да е нужно да пътуват и отсъстват от работа. Лекторите бяха на наше разположение и отговориха на всички въпроси, с което много ни помогнаха. Искрено сме благодарни за възможността да преминем такова обучение.”

И.С.

В.И.

“Никога не бях участвала в онлайн обучение и не бях сигурна дали по този начин човек може да научи на практика как да се справям с работата в системата ЦАИС. Ситуацията обаче беше такава, че имах нужда от отговори на много въпроси и това, което прочетох за Списание “ЗОП ПЛЮС” ме убеди да се запиша за уебинара. Бях много приятно изненадана от търпението и професионализма на лектора и останах много доволна. Въпреки че предпочитам обученията на живо, при нужда отново бих се доверила на вашите услуги.”

В.И.

Р.С.

„Организацията беше на високо ниво и получих необходимото съдействие преди и по време на обучението. Лекторите ме впечатлиха с актуалната информация, която представиха, а практическите съвети, които получих от тях много ми помогнаха да мога да се справям и с неочаквани трудности по прилагане на закона. Определено съм доволен от участието си в семинара на Списание “ЗОП ПЛЮС”.

Р.С.

П.П.

“Въпреки дългогодишния ми опит по ЗОП, постоянно изникват казуси, които сякаш ни вкарват в задънена улица. В подобни случаи винаги разчитам на възможността да получа помощ от специалисти с опит, като тези които срещнах в лицето на лекторите на Списание “ЗОП ПЛЮС” и други колеги, с които се запознах на провежданите от тях професионални обучения”.

П.П.

Г.В.

“От скоро работя в областта на обществените поръчки и не бях сигурен дали ще мога да разбера всичко на обучението, но предвид добрите отзиви на колеги реших да опитам и съм много доволен. Информацията беше поднесена по достъпен начин, а лекторите обърнаха внимание на всеки участник и отговориха на въпросите ни на разбираем език. Вече се чувствам по-уверен при изпълнение на задачи по ЗОП. Благодаря ви!”.

Г.В.

М.Т.

“Искам да изкажа своята благодарност за проведеното днес обучение. Беше изключително подробно, ясно и професионално проведено и организирано. В най-висока степен ми допадна практическата насоченост на обучението – това, че се премина през всички етапи – възлагане, подаване на оферти и оценяване, както се демонстрира процеса от страна всички участници. Подобна всеобхватност внася яснота и логическа обвързаност при работа в системата. Аз лично нямах високи очаквания към онлайн обучение, но бях изненадан от продукта който получих. С удоволствие ще се включа в бъдещи обучения организиран от Вас”.

М.Т.

Вече са регистрирани: 1 / ∞

Регистрация

Присъединете още един учасник

Политики
Loading gif

Регистрирахте ли се ?

Използвайте този инструмент за управление на вашата регистрация.

error: Content is protected !!