+359 882 653 036; +359 700 20 680 office@zopplus.com

За нас

КоИ сме ние

 

Списание „ЗОП ПЛЮС“ е професионална медия и консултантска организация, която вече седем години предоставя на своите клиенти и абонати широк спектър от услуги по подпомагане управлението на процесите по възлагане на обществени поръчки.

01. Издания

Специализирано списание“ЗОП+“ водещо периодично издание в областа на обществените поръчки.

Библиотека ЗОП+ – сборници и справочни издания.

02. Комплексни консултации

Консултанстка и правна помощ в областа на Обществените поръчки.

Виртуален ЗОП+ асистент по е-поръчки в ЦАИС ЕОП

03. Обучения

Специализирани обучения – семинари и вебинари за практическа знания и умения по електронни обществени поръчки. 

Тематични акценти за възложители и за участници в процедури по ЗОП

Наши клиенти

Агенция по обществени поръчки – https://www2.aop.bg/

Агенция по вписванията – https://www.registryagency.bg/bg/

Агенция за социално подпомагане – https://asp.government.bg/

АЕЦ Козлодуй ЕАД – https://www.kznpp.org/

„Водоснабдяване и канализация” ЕООД Стара Загора – https://wik-stz.com/bg/

„Водоснабдяване и канализация” ЕАД Бургас – https://www.vik-burgas.com/

Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура” – http://www.bgports.bg/

Държавен фонд „Земеделие” – https://www.dfz.bg/

Електроенергиен системен оператор (ЕСО) ЕАД – http://www.eso.bg/

„Метрополитен” ЕАД – https://www.metropolitan.bg/

Министерство на правосъдието – https://www.justice.government.bg/

Министерство на отбраната – https://www.mod.bg/bg/

Министерство на земеделието, храните и горите – https://www.mzh.government.bg/bg/

Община Враца – http://www.vratza.bg/

Община Карлово – https://www.karlovo.bg/

Община Каолиново – http://www.kaolinovo.bg/

Община Козлодуй – https://www.kozloduy.bg/

Община Ловеч – https://www.lovech.bg/

Община Сливен – https://mun.sliven.bg/

Община Тетевен – https://www.teteven.bg/

Софийски университет „Св. Климент Охридски“ – https://www.uni-sofia.bg/

Столична община – район „Възраждане” – http://www.so-vazrajdane.bg/

Столична община – район „Банкя” – https://www.bankya.bg/

Столична община – https://www.sofia.bg/

Столичен автотранспорт ЕАД – http://www.sofiabus.bg/

Технически университет – София – https://tu-sofia.bg/

Университет за национално и световно стопанство – https://www.unwe.bg/

УМБАЛ „Св. Иван Рилски”  ЕАД – https://rilski.com/

С.Д.

Уважаеми дами и господа!

Искам да изразя своята благодарност за професионализма, вложен в семинара. За първи път се включвам в събитията организирани от Вас и останах дълбоко очарована.
С удоволствие ще се включвам и в бъдеще.
Благодаря Ви!
С уважение,
София Диамандиева

София Диамандиева

Ю.Т.

“Дойдох с високи очаквания и въпроси, на които не успявах да намеря отговор въпреки големия си опит по ЗОП. Радвам се, че организацията и лекторите бяха на очаквано високо ниво, както е било и на предишни обучения на Списание “ЗОП ПЛЮС” на които съм участвала. Обмяната на опит и добри практики с компетентни колеги винаги помага!”

Ю.Т.

Д.Д.

“Всичко по провеждане на семинара протече гладко, пролича си, че организаторите имат опит в тази област. Лекторите бяха компетентни и отговориха и на най-сложните въпроси, поставени от участниците. Макар че от скоро работя обществени поръчки, след това обучение се чувствам по-подготвена, завързах и много полезни контакти с по-опитни колеги, до които ще се допитвам и занапред.”

Д.Д.

Т.Ц.

“От години участваме в поръчки по ЗОП и с колегите натрупахме доста опит, който ни помагаше да се измъкваме и от най-сложни ситуации. Преминаването към електронни поръчки обаче наложи да свикваме с много нови методи на работа и имахме нужда от насоки от колеги с повече опит в ЦАИС. Удовлетворени сме, че избрахме обучението на Списание “ЗОП ПЛЮС”, определено ще разчитаме на тяхната помощ и в бъдеще”.

Т.Ц.

И.С.

“От работата ни бяха ангажирали Списание “ЗОП ПЛЮС” за провеждане на обучение на място при нас и всички колеги останаха много доволни, че могат за получат помощ без да е нужно да пътуват и отсъстват от работа. Лекторите бяха на наше разположение и отговориха на всички въпроси, с което много ни помогнаха. Искрено сме благодарни за възможността да преминем такова обучение.”

И.С.

В.И.

“Никога не бях участвала в онлайн обучение и не бях сигурна дали по този начин човек може да научи на практика как да се справям с работата в системата ЦАИС. Ситуацията обаче беше такава, че имах нужда от отговори на много въпроси и това, което прочетох за Списание “ЗОП ПЛЮС” ме убеди да се запиша за уебинара. Бях много приятно изненадана от търпението и професионализма на лектора и останах много доволна. Въпреки че предпочитам обученията на живо, при нужда отново бих се доверила на вашите услуги.”

В.И.

Р.С.

„Организацията беше на високо ниво и получих необходимото съдействие преди и по време на обучението. Лекторите ме впечатлиха с актуалната информация, която представиха, а практическите съвети, които получих от тях много ми помогнаха да мога да се справям и с неочаквани трудности по прилагане на закона. Определено съм доволен от участието си в семинара на Списание “ЗОП ПЛЮС”.

Р.С.

П.П.

“Въпреки дългогодишния ми опит по ЗОП, постоянно изникват казуси, които сякаш ни вкарват в задънена улица. В подобни случаи винаги разчитам на възможността да получа помощ от специалисти с опит, като тези които срещнах в лицето на лекторите на Списание “ЗОП ПЛЮС” и други колеги, с които се запознах на провежданите от тях професионални обучения”.

П.П.

Г.В.

“От скоро работя в областта на обществените поръчки и не бях сигурен дали ще мога да разбера всичко на обучението, но предвид добрите отзиви на колеги реших да опитам и съм много доволен. Информацията беше поднесена по достъпен начин, а лекторите обърнаха внимание на всеки участник и отговориха на въпросите ни на разбираем език. Вече се чувствам по-уверен при изпълнение на задачи по ЗОП. Благодаря ви!”.

Г.В.

М.Т.

“Искам да изкажа своята благодарност за проведеното днес обучение. Беше изключително подробно, ясно и професионално проведено и организирано. В най-висока степен ми допадна практическата насоченост на обучението – това, че се премина през всички етапи – възлагане, подаване на оферти и оценяване, както се демонстрира процеса от страна всички участници. Подобна всеобхватност внася яснота и логическа обвързаност при работа в системата. Аз лично нямах високи очаквания към онлайн обучение, но бях изненадан от продукта който получих. С удоволствие ще се включа в бъдещи обучения организиран от Вас”.

М.Т.

Доказан успех

Цифрите не лъжат

С всяка следваща година списание „ЗОП ПЛЮС” се утвърждава като водеща медия в областта на обществените поръчки и предпочитан избор при правните издания, обучителните събития, консултантската помощ и предоставянето на специализирана информация за професионалистите по ЗОП. Услугите ни и едноименният електронен портал привличат все повече приятели, партньори и съмишленици в разрастващата се общност на "ЗОП ПЛЮС" – десетки хиляди експерти, възложители и участници в процедури за възлагане на обществени поръчки, с които се подкрепяме и осъществяваме полезно сътрудничество.

ПРОВЕДЕНИ ОБУЧЕНИЯ: СЕМИНАРИ, УЕБИНАРИ И ОБУЧЕНИЯ НА МЯСТО

Издадени броеве на специализираното списание „ЗОП ПЛЮС”

Издадени книги, сборници, вестници и притурки

Решени практически казуси и отговори на специфични въпроси

Свържете се с нас

+359 882 653 036

Горещ телефон: +359 700 20 680

seminars@zopplus.com

error: Content is protected !!
Share This