+359 882 653 036; +359 700 20 680 office@zopplus.com

Уважаеми колеги, скъпи приятели,

За да реализираме мисията си да подкрепяме експертите по обществени поръчки във всички предизвикателства при прилагане на ЗОП, а и за да докажем, че чрез средствата на дигиталната комуникация можем да помагаме успешно и от дистанция, продължаваме своята онлайн обучителна програма с нови ЗОП ПЛЮС УЕБИНАРИ по електронни обществени поръчки.

В стремежа си да отговорим на различните потребности, които имат ангажираните с материята на обществените поръчки, вече организираме както еднодневни, така и двудневни тренинги. Предвиждайки тематични акценти както за възложители, така и за участници в процедури по ЗОП.

На предстоящия еднодневен уебинар, който ще се проведе на 15 май, заедно ще преминем през най-важните теми при електронното възлагане, които трябва да бъдат разбрани от всеки практик по ЗОП – от АКТУАЛНИТЕ ИЗМЕНЕНИЯ в ЗОП и ППЗОП, през основните функционалности на платформата ЦАИС ЕОП, до тънкостите при използване на тази електронна система. Всичко това с много практически съвети и препоръки, за да може лесно да изградите необходимите правни и дигитални знания и компетентности за ефективна и успешна работа в тази професионална област.

На следващия ни двудневен уебинар, насрочен за 28 и 29 май, освен всички тези полезни неща, участниците ще получат още повече работещи решения за постигане на майсторство не само при използване на електронната платформа ЦАИС ЕОП, но и при успешното преодоляване на предизвикателствата при възлагане на обществени поръчки съобразно правилата на Закона за мерките и действията по време на извънредното положение.

Както на всички наши онлайн обучения, за да бъдем максимално полезни ще подпомогнем активността на участниците като ги насърчим да регистрират собствени профили в тестовата версия на ЦАИС ЕОП и да подадат оферти по изготвените от лектора обществени поръчки. Утвърждавайки принципа, че най-полезно е онова знание, което е преминало през личния опит!

Обученията са подходящи както за напреднали, така и за начинаещи в електронното възлагане
и участие в обществени поръчки, и може да бъдат полезни за всички, без значение от техния опит и квалификация!

Запишете се сега, бъдете ОНЛАЙН с ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ!

ПОВЕЧЕ ЗА ОБУЧЕНИЯТА ТУК

Share This