+359 882 653 036; +359 700 20 680 office@zopplus.com

Имате възможност да сравните с работния си календар и да планувате подходящи дати за обучение, като може да ги запишете в персоналния си календар.
Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Блиц ЗОП+ Уебинар: НОВИТЕ ЕЛЕКТРОННИ ФОРМУЛЯРИ ЗА Е-ПОРЪЧКИ (E-FORMS) – 12 АПРИЛ 2024 г.

12 април @ 9:00 15:30

240лв. С ДДС

Уебинар в Zoom

* КОГАТО ПРАВНАТА ЕКСПЕРТИЗА ПО ЗОП ВЪРВИ РЪКА ЗА РЪКА
С ТЕХНИЧЕСКИТЕ УМЕНИЯ ЗА РАБОТА С „ЦАИС ЕОП“ *

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ, СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

НОВИТЕ Е-ОБРАЗЦИ ВЕЧЕ СА В ЦАИС ЕОП, НО РАБОТАТА С ТЯХ ПОРАЖДА РЕДИЦА ВЪПРОСИ И ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА!

 • Как да разбираме новите е-образци в контекста на ИЗМЕНЕНИЯТА В ЗОП?
 • Кои са основните моменти при използване на НОВИТЕ Е-ОБРАЗЦИ – задължителна информация и промяна на условията?
 • Как да използваме е-образците за оповестяване на ДОГОВОРИ ПО ИЗКЛЮЧЕНИЯТА от приложното поле от ЗОП?
 • Какво трябва да променим във ВЪТРЕШНИТЕ ПРАВИЛА след въвеждане на е-образците?
 • Кои грешки при попълване на е-образците са основание за ПРЕКРАТЯВАНЕ на процедурата?
 • Как да бъдем ТОП ЕКСПЕРТИ по електронни обществени поръчки?
 • Как да УЧАСТВАМЕ УСПЕШНО в електронни обществени поръчки?

Отговорите на тези и други въпроси ще научите на нашето БЛИЦ ОНЛАЙН ЕДНОДНЕВНО ОБУЧЕНИЕ, което ще се проведе на 12 АПРИЛ 2024 г. чрез платформата ZOOM.

Тренингът ще бъде проведен от опитни експерти, реализиращи обучения по електронни обществени поръчки още от създаването на платформата ЦАИС ЕОП.

Единствено на нашето обучение чрез нашата ЗОП+ МЕТОДИКА ще получите практически знания и умения относно новите формуляри и прилагането на същите при реалното възлагане и участие в обществени поръчки.

Повече за задължителното използване на новите е-образци от 1 февруари 2024 г. вижте ТУК.

Очакваме ви!

Местата се изчерпват бързо, заявете участие в уебинара сега!

УКАЗАНИЕ ЗА УЧАСТИЕ В УЕБИНАР

ЛЕКТОР – ЕКСПЕРТ по ЗОП и ЕЛЕКТРОННИ ПОРЪЧКИ в ЦАИС ЕОП

 • Йордан Халаджов, главен редактор на на Списание „ЗОП ПЛЮС“, експерт по електронни поръчки в ЦАИС ЕОП с над 100 електронни поръчки в ЦАИС ЕОП.


ТЕМИ НА СЪБИТИЕТО


НОВИ ЕЛЕКТРОННИ ФОРМУЛЯРИ ЗА Е-ПОРЪЧКИ (E-FORMS)

 • НОВИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ВЪЗЛОЖИТЕЛИТЕ;
 • Оповестяване в ЦАИС ЕОП на ДОГОВОРИТЕ, сключени при ИЗКЛЮЧЕНИЯТА от приложното поле;
 • Промени относно ИЗИСКВАНИЯТА ЗА ПУБЛИЧНОСТ;
 • НОВИТЕ Е-ОБРАЗЦИ за оповестяване на информация в РОП и ОВ на ЕС;
 • Посочване на задължителни ЕКО ИЗИСКВАНИЯ при доставките и услугите;
 • Нови РЕКВИЗИТИ на обявленията.

Експертен коментар на промените и практическите аспекти от прилагането им!


ЗА УЧАСТИЕ В ОБУЧЕНИЕТО


СТОЙНОСТТА на таксата за участие е в размер на 240 лева с ДДС за един участник.

Всеки участник ще получи удостоверение (сертификат*) за преминато обучение по актуалните изменения в ЗОП съгласно по чл. 140, ал. 1, т. 8 от ППЗОП.

За да потвърдите участието си, моля изпратете заявка свободен текст на zopplus@gmail.com, съдържаща информация за броя на служителите, име и длъжност, както и данни, необходими за фактура или използвайте електронната ни форма за записване по-долу (бутон „Заявка за участие“).

Участниците следва да разполагат с персонален компютър, лаптоп, таблет или мобилен телефон. По-долу може да намерите и необходимата информация как да посетите уебинара. 

Всеки участник може да зададе предварително въпроси, като отговор ще получи на самото обучение! 

Местата се изчерпват бързо, заявете участие сега!

УКАЗАНИЕ ЗА УЧАСТИЕ В УЕБИНАР

* Сертификатът се издава, съгласно утвърдената ни система за управление на качество на обученията ISO 9001 ÖHMI EuroCert GmbH, Магдебург, Германия.


ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ


tel: 0882 653 036, e-mail: zopplus@gmail.com, web: www.zopplus.com


ПРОГРАМА


12 АПРИЛ /ПЕТЪК/

09.00 – 09.30 Регистрация на участниците

09.30 – 11.00 Практическа симулация на работа с ЦАИС ЕОП. Изготвяне и промяна на електронна обществена поръчка. Оповестяване в ЦАИС ЕОП на ДОГОВОРИТЕ, сключени при изключенията от приложното поле. Нови промени относно ИЗИСКВАНИЯТА ЗА ПУБЛИЧНОСТ. НОВИТЕ Е-ОБРАЗЦИ за оповестяване на информация в РОП и ОВ на ЕС. Посочване на задължителни ЕКО ИЗИСКВАНИЯ при доставките и услугите. Нови РЕКВИЗИТИ на обявленията.

11.00 – 11.30 Почивка

11.30 – 13.00 Акцент върху отделни елементи на изискванията и документацията. Подготовка на оферта в ЦАИС ЕОП – подписване и подаване. Предоставяне на копия на документи. Деклариране и доказване на съответствие с изискванията за лично състояние и критериите за подбор; мерки за надеждност; попълване на еЕЕДОП в системата; предоставяне на допълнителни документи; електронна кореспонденция; предоставяне на обосновки; декриптиране на оферта и ценово предложение. Период на отключване. Проверка на ЕЕДОП – задължени лица, деклариране на съответствие с изискванията за отстраняване и с критериите за подбор. Назначаване на комисия, декриптиране и проверка на оферти в ЦАИС ЕОП.

13.00 – 14.00 Почивка

14.00 – 15.30 Приключване и архивиране на електронната преписка и осигуряване на документи по чл. 112 от ЗОП. Връчване на решенията и изменение. Сключване на договор за обществена поръчка и оповестяване на резултатите от изпълнението. Контрол на изпълнението.

15.30 Закриване на събитието

Лектор: Йордан Халаджов

* Организаторите си запазват правото да извършват промени в програмата и определените лектори.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е CertLogo.png

ПРОФЕСИОНАЛНИ ОБУЧЕНИЯ ЗОП ПЛЮС®

СЕРТИФИЦИРАНИ СЪГЛАСНО СУК ISO 9001:2015

Уебинар в zoom.us

ON LINE
+359 882 653 036
View Venue Website

Изберете обучение, подходящо за ВАС

Тук може да разгледате нашите обучения разположени в календара по месеци и да прецените, кое е най-удобно и подходящо за вашите нужди и време. Може да запазите събиието в личните си календари: Google calendar или  ICAl


Отзиви на учасници

С.Д.

Уважаеми дами и господа!

Искам да изразя своята благодарност за професионализма, вложен в семинара. За първи път се включвам в събитията организирани от Вас и останах дълбоко очарована.
С удоволствие ще се включвам и в бъдеще.
Благодаря Ви!
С уважение,
София Диамандиева

София Диамандиева

Ю.Т.

“Дойдох с високи очаквания и въпроси, на които не успявах да намеря отговор въпреки големия си опит по ЗОП. Радвам се, че организацията и лекторите бяха на очаквано високо ниво, както е било и на предишни обучения на Списание “ЗОП ПЛЮС” на които съм участвала. Обмяната на опит и добри практики с компетентни колеги винаги помага!”

Ю.Т.

Д.Д.

“Всичко по провеждане на семинара протече гладко, пролича си, че организаторите имат опит в тази област. Лекторите бяха компетентни и отговориха и на най-сложните въпроси, поставени от участниците. Макар че от скоро работя обществени поръчки, след това обучение се чувствам по-подготвена, завързах и много полезни контакти с по-опитни колеги, до които ще се допитвам и занапред.”

Д.Д.

Т.Ц.

“От години участваме в поръчки по ЗОП и с колегите натрупахме доста опит, който ни помагаше да се измъкваме и от най-сложни ситуации. Преминаването към електронни поръчки обаче наложи да свикваме с много нови методи на работа и имахме нужда от насоки от колеги с повече опит в ЦАИС. Удовлетворени сме, че избрахме обучението на Списание “ЗОП ПЛЮС”, определено ще разчитаме на тяхната помощ и в бъдеще”.

Т.Ц.

И.С.

“От работата ни бяха ангажирали Списание “ЗОП ПЛЮС” за провеждане на обучение на място при нас и всички колеги останаха много доволни, че могат за получат помощ без да е нужно да пътуват и отсъстват от работа. Лекторите бяха на наше разположение и отговориха на всички въпроси, с което много ни помогнаха. Искрено сме благодарни за възможността да преминем такова обучение.”

И.С.

В.И.

“Никога не бях участвала в онлайн обучение и не бях сигурна дали по този начин човек може да научи на практика как да се справям с работата в системата ЦАИС. Ситуацията обаче беше такава, че имах нужда от отговори на много въпроси и това, което прочетох за Списание “ЗОП ПЛЮС” ме убеди да се запиша за уебинара. Бях много приятно изненадана от търпението и професионализма на лектора и останах много доволна. Въпреки че предпочитам обученията на живо, при нужда отново бих се доверила на вашите услуги.”

В.И.

Р.С.

„Организацията беше на високо ниво и получих необходимото съдействие преди и по време на обучението. Лекторите ме впечатлиха с актуалната информация, която представиха, а практическите съвети, които получих от тях много ми помогнаха да мога да се справям и с неочаквани трудности по прилагане на закона. Определено съм доволен от участието си в семинара на Списание “ЗОП ПЛЮС”.

Р.С.

П.П.

“Въпреки дългогодишния ми опит по ЗОП, постоянно изникват казуси, които сякаш ни вкарват в задънена улица. В подобни случаи винаги разчитам на възможността да получа помощ от специалисти с опит, като тези които срещнах в лицето на лекторите на Списание “ЗОП ПЛЮС” и други колеги, с които се запознах на провежданите от тях професионални обучения”.

П.П.

Г.В.

“От скоро работя в областта на обществените поръчки и не бях сигурен дали ще мога да разбера всичко на обучението, но предвид добрите отзиви на колеги реших да опитам и съм много доволен. Информацията беше поднесена по достъпен начин, а лекторите обърнаха внимание на всеки участник и отговориха на въпросите ни на разбираем език. Вече се чувствам по-уверен при изпълнение на задачи по ЗОП. Благодаря ви!”.

Г.В.

М.Т.

“Искам да изкажа своята благодарност за проведеното днес обучение. Беше изключително подробно, ясно и професионално проведено и организирано. В най-висока степен ми допадна практическата насоченост на обучението – това, че се премина през всички етапи – възлагане, подаване на оферти и оценяване, както се демонстрира процеса от страна всички участници. Подобна всеобхватност внася яснота и логическа обвързаност при работа в системата. Аз лично нямах високи очаквания към онлайн обучение, но бях изненадан от продукта който получих. С удоволствие ще се включа в бъдещи обучения организиран от Вас”.

М.Т.