+359 882 653 036; +359 700 20 680 office@zopplus.com

Като изразяваме надежда, че сте здрави и в добро състояние на духа въпреки усложнената ситуация, ние от екипа на Списание „ЗОП ПЛЮС“ бихме искали да ви уверим, че продължаваме неотклонно да подпомагаме общността на експертите по обществени поръчки и да изпълняваме поетите ангажименти към нашите клиенти и партньори, които разчитат на подкрепата ни.

Чрез използване на всички дигитални и дистанционни канали (мейл, телефон, видеовръзка, чат и електронни съобщения), оставаме на ваше разположение, за да обсъдим и заедно да разрешим всички въпроси, които поставят пред вас настоящите предизвикателства и винаги динамичната среда в Системата на обществените поръчки.

В помощ на всички експерти по материята, във водещия материал на броя представяме преглед на актуалните нормативни положения в ЗОП и ППЗОП, познаването на които е фундаментално важно в навечерието на престоящото универсално задължение за изцяло електронно възлагане на всички обществени поръчки чрез платформата ЦАИС ЕОП.

Убедено вярваме, че много полезни за всички колеги ще са и другите статии от настоящия брой на списанието – традиционния експертен аналитичен преглед на юриспруденцията по прилагане на ЗОП на д-р Полина Цокова, анонсите за най-новото в методологията по закона, както и любимата на всички рубрика с въпроси и отговори от практиката.

Пазете се и ако имате нужда от съдействие, ние сме насреща! Защото дори и на разумно разстояние, сме по-силни заедно!

Приятно и ползотворно четене!


А ето и какво може да намерите на страниците на броя:

ТЕМА НА БРОЯ

НОРМАТИВНИ ОБРАТИ

Актуални нормативни текстове в Закона за обществените поръчки и правилника за неговото прилагане, в сила към 1 април 2020 г.

Ивайло Стоянов

ДРУГИ АКЦЕНТИ

  • НАСОКИ ОТ ТЕМИДА: Актуален преглед на съдебната практика по Закона за обществените поръчки, Полина Цокова
  • ТОП НОВИНА: АОП с важни указания за сроковете по ЗОП през извънредното положение
  • ПОЛЕЗНО ЗА ЕКСПЕРТА: Какво трябва да знаем при оповестяване в ЦАИС ЕОП на прекратена процедура на договаряне без обявление
  • Отговори на въпроси от практиката по възлагане на обществени поръчки

Ако желаете Списание „ЗОП ПЛЮС“ да е Ваш помощник в областта на обществените поръчки и през 2020 г., може да осъществите това като станете абонати или поръчате отделни броеве на телефон 0879 279 180 или e-mail zopplus@gmail.com. Повече за условията на абонамента тук. Станете част от общността на ЗОП ПЛЮС!

Share This